Onse
Bedrijf

Wie zijn we?ExploRAID

PARTNER B2B VAN UW GESLAGEN EVENTS, INCENTIVES & TEAM-BUILGING !

Sinds meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in de evenementende motiverende activiteiten en de organisatie van ‘plezier’.  Daaruit vloeit een zekere ervaring voort die wij met serieux en scherpzinnigheid ten dienste van uw verwachtingen stellen. Wij zullen u tevreden stellen met hartstocht en toewijding.

Vertrouwen in EXPLORAID hebben voor allerlei soorten evenementen is de zekerheid zich tot een partner te wenden die zijn stevige knowhow in dienst stelt van uw projecten en verwachtingen.

 

ONZE STERKE PUNTEN

  • Een team van specialisten met vaardigheden in alle vakken.
  • Een activiteiten catalogus voor alle verwachtingen…
  • Recent en gevarieerd materieel direct gebruikbaar…
  • Allerlei soorten concepten voor onvergetelijke en nuttige dagen…
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de actieve vrijetijdsbesteding (incentives, team-building, events)
VOOR IEDEREEN

Wij bedenken onze activiteiten zodat deze met alle profielen en persoonlijkheden nauw overeenkomen. Geen enkele sportieve bevoegdheid is noodzakelijk, het plezier is het enige wat nodig is. De sportieve uitdaging is niet ons model, in tegenstelling tot plezier en ontspanning.

OP MAAT

Bedrijfsevenementen, familiedagen, marketing- en/of communicatieacties…, Wij stellen u het volledige palet van de eventactiviteiten voor. Voeg er team-building, team-training en andere organisaties van allerlei soorten aan toe en u zal de uitgebreide keuze van onze catalogus ontdekken.

WAAR U WENST

Onze soepelheid biedt u een ter hand neming op maat, met inbegrip van de ligging van het evenement. U hebt de keuze tussen onze vertrouwde plaatsen of de plaats die u verkiest, waar deze ook mag zijn. Wij verplaatsen ons volgens uw behoeften, verwachtingen en eisen voor projecten in alle hoeken van het land…en zelfs naar het buitenland!

VERNIEUWER

Al heel lang heeft EXPLORAID kunnen scheppen en bouwen, veranderingen kunnen doorvoeren en zich kunnen vernieuwen. Onze standaarden zijn bekend…onze nieuwigheden niet. Onze modellen zijn geïmiteerd… ons scheppingsvermogen niet. Ons beroep, naast u tevreden te stellen met ons product, is u te verbazen en u helemaal te verleiden. Zeg nooit dat u al alles hebt gedaan zolang u ons niet ontmoet hebt!


OnsTeam

Christophe Couteaux
( Project Manager )
c.couteaux@exploraid.com
William Reul
( Project Manager )
w.reul@exploraid.com
Bernadette Adam
( Project Assitant )
b.adam@exploraid.com

OnzeAnimators

Naargelang uw evenement doen wij beroep op de meest geschoolde teamleden.
Dit team bestaat uit mannen en vrouwen die een overvloed hebben van kennis van verschillende werelden maar die verenigd zijn door het verlangen een onvergetelijk avontuur met u te delen.

Hebt U een project?

Voorziet u een dag buitenactiviteiten of een bedrijfsmaal? Bent u van plan een seminarie of een productpresentatie te organiseren? Neem contact met ons op!